Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Te koop

Appel Lodge - Buitenplaats

€ 1.690.000,- k.k.
25 m² (per bungalow)
3.030 m²

Met genoegen presenteren wij u Appel Lodge - Buitenplaats. Een verblijfsaccommodatie, gelegen bij het dorp Diessen in Noord-Brabant. De accommodatie resulteert met een gemiddeld cijfer van 9,5 uit 300 beoordelingen in de kwalificatie ‘voortreffelijk’.

Net buiten de dorpskern van Diessen ligt deze buitenplaats, gebouwd op de plek waar vroeger minicamping de Beerse Heide was. Achter het woonhuis op huisnummer 5, dat buiten de verkoop valt, staan zes prachtige bungalows (bouwjaar 2020) en een kas die als recreatieve ruimte in gebruik is.

Comfort en duurzaamheid staan in de bungalows voorop, met zonnepanelen op het dak en een interieur dat de beleving van een hotelkamer oproept. Iedere bungalow heeft een eigen keukentje, douche en toilet waardoor wordt voldaan aan de huidige wensen van vakantiegangers. Nu krijgt u de kans om deze kleinschalige buitenplaats met zes lodges over te nemen, inclusief de bijbehorende grond met grote vijver en weelderig groen.

Bij Apple Lodge ervaren de gasten ultiem vakantiegevoel en voor de nieuwe eigenaar is dit een heel aantrekkelijke exploitatie, waar u met een glimlach gasten zal ontvangen.

De woonboerderij met tweede woning en tuinmanswoning kan tevens worden verworven, evenals het aangrenzende perceel (4.353 m²) dat geschikt is ten behoeve van uitbreiding voor verblijfsrecreatie. Zie hiervoor hoofdstuk 7 in de brochure: aankoop boerderij, tweede woning, tuinmanswoning en extra perceel.

Bent u op zoek naar een prachtige verblijfsaccommodatie waar uw ondernemershart sneller van gaat kloppen? Download dan hier de brochure en neem direct contact met ons op.

Details

Adres
Beerseweg 5
Plaats
Diessen
Bouwjaar
2020
Perceel
3.030 m²
Woonoppervlakte
25 m² (per bungalow)
Vraagprijs
€ 1.690.000,- k.k.
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.
Download brochure

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down