Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Carré Hoeve 1700

VERKOCHT
264 m² (woonhuis) + 976 m² (bijgebouwen)
30.250 m²

Dit prachtige complex is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u als eerste op de hoogte van subsidies voor monumenten en bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod te koop of te huur?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview en ontvang nieuw aanbod als eerste!

In het prachtige Limburgse Heuvelland, omringd door natuur en bocagelandschap met hoogstamboomgaarden, kleinschalige akkerbouw en dierenweides, en toch centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen, ligt “Carré Hoeve 1700”.

De oorspronkelijke boerderij heeft veel authentieke (vakwerk) elementen en het geheel is op een zeer hoog afwerkingniveau gerenoveerd. Het werk is door een bekende vakwerkspecialist uitgevoerd.

Tijdens de uitvoerige restauratie is o.a. het vakwerk geheel vernieuwd, de gemetselde gevels hersteld, alle daken van de carré vervangen en zijn alle technische installaties vernieuwd. Inpandig zijn de beide voormalige stalvleugels ook geheel gerestaureerd en casco reeds gereed gemaakt voor een nieuwe gebruiksfunctie.

Rondom de hoeve ligt een ruim perceel van 3 hectare dat is ingericht als tuin, natuur en hoogstam fruitweides.  Tevens zijn er in de vrijstaande schuur diverse paardenboxen ingericht en aldaar is het terrein ingericht met een paddock en een africhtingskraal.

De ligging boven op een heuvel maakt dat het zicht naar elke windrichting ver uitgestrekt en adembenemend mooi is. Het geheel heeft een echte landgoeduitstraling!

De hoeve met volledig omsloten binnenplaats is grotendeels uit baksteen opgetrokken met delen in vakwerk. Gebouwd omstreeks 1700 en dankzij zorgvuldige restauraties is de authenticiteit ook bijzonder goed bewaard gebleven.

De ruime, multifunctionele carré hoeve bestaat uit een woonhuis met drie slaapkamers, een vakwerkwoning op het oosten, een zuidvleugel met poortgebouw en een zeer ruime westvleugel, die nader ontwikkeld kunnen worden voor diverse functies zoals verblijfsrecreatie, hobby- of praktijkruimte. Een legio aan mogelijkheden waarvoor alle casco inrichtingen en leidingwerk reeds zijn aangebracht en afhankelijk van de keuzes van de nieuwe eigenaar kan worden ingericht.

Deze woning werd in collegiale samenwerking aangeboden met Christie's International Real Estate Maastricht.

Details

Adres
Akerstraat 1
Plaats
Mechelen
Bouwjaar
Ca. 1700
Perceel
30.250 m²
Woonoppervlakte
264 m² (woonhuis) + 976 m² (bijgebouwen)
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down