Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verhuurd

Cottessen 3, Vijlen

VERHUURD
-
2.204 m²

Deze bijzondere vakwerkwoning is inmiddels verhuurd. Bent u onverminderd op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis? Neem dan onverminderd gerust contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u als eerste op de hoogte van subsidies voor monumenten en bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod te koop of te huur?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview en ontvang nieuw aanbod als eerste!

Cottessen, een gehuchtje onder het kerkdorp Vijlen, behoort met het aangrenzende Camerig tot de gaafste en wellicht mooiste gehuchtje van het zuiden. Het unieke 5-sterren heuvellandschap biedt een ongekende natuurbeleving en een schitterend panoramisch uitzicht.

Hier hebben wij namens Stichting Het Limburgs Landschap bemiddeld in de verhuur van een volledig gerestaureerde monumentale vakwerkboerderij. De vrijstaande hoeve is op de zuidheuvel gelegen met een uniek panorama over het aangrenzende natuurgebied met hooglandschappelijke waarde en uitzicht over het weidse Geuldal. 

Details

Adres
Cottessen 3
Plaats
Vijlen
Bouwjaar
17e eeuw
Perceel
2.204 m²
Woonoppervlakte
-
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down