Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

De Struchterhof, Schin op Geul

VERKOCHT
1.034 m²
2.481 m²

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u als eerste op de hoogte van subsidies voor monumenten en bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod te koop of te huur?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview en ontvang nieuw aanbod als eerste!

Met genoegen presenteren wij u de Struchterhof. Een vrijstaande monumentale hoeve met een recreatieve bestemming en bestaande uit een klassiek huis met een traditionele schuur die is ingericht als groepsaccommodatie voor maarliefst 58 gasten.

De omgeving van Schin op Geul was honderden jaren lang een eigen heerlijkheid en de Struchterhof een landgoed waar freules woonden. De hoeve bestaat uit het originele woonhuis en de traditionele schuur die als groepsaccomodatie voor recreatief verblijf is ingericht. Het uit mergel opgetrokken woonhuis heeft een ongerept romantisch karakter. De stijl is opvallend verfijnd, organisch en puur. Het huis bevat fraaie elementen zoals een prominente hangschouw en de authentieke balkconstructie die met het interieur vervlochten is. Elk doorkijkje is net een schilderij.

De Struchterhof herbergt interessante historie, indrukwekkende elementen en inspirerend veel ruimte. Ruimte die grotendeelds leeg staat en (na een grondige modernisering) ook weer volledig kan worden benut voor exploitatie.

De robuste groepsaccomodatie in het schuurgedeelte biedt namelijk plaats aan maximaal 58 gasten voor overnachting en verblijf. Dit gebruik kan in goede balans tot het privé woongenot worden geëxploiteerd.

Tenslotte is er een aparte garage en een zeer ruime parkeerplaats aan de voorzijde van het erf. Het geheel ligt wat verder van de weg af, iets lager en ietswat verscholen achter de kersenboom en wilgen. Het geeft een bijzonder en beschut gevoel. De Struchterhof biedt een rijk palet van oude kracht tot nieuwe kansen. Het is zeldzaam in ons land nog zo’n unieke schat te vinden!

Details

Adres
Strucht 2 + 2A
Plaats
Schin op Geul
Bouwjaar
Tussen 1800 en 1850
Perceel
2.481 m²
Woonoppervlakte
1.034 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down