Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Hoeve Rott

VERKOCHT
233 m² + 848 m² (woonhuis en bijgebouwen)
12.107 m²

Bent u zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en en recreatieve exploitatiemogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Vrijstaande karakteristieke carréhoeve met uniek panoramisch uitzicht over het glooiende Heuvelland.

Hoeve Rott is een traditioneel gebouwde carréhoeve met veel volume (ca. 3.400 m3), die geheel is ontwikkeld tot woonhuis met verblijfsrecreatie in de vorm van 7 zelfstandige vakantiewoningen en 7 Bed & Breakfast kamers. Met in totaal maar liefst 55 bedden en voldoende parkeerfaciliteiten kan de hoeve uitstekend fungeren als groepsaccommodatie voor grote gezelschappen.

Dit bijzondere gebouw uit 1888 is gelegen in het stiltegebied van het hoogstgelegen kerkdorpje van Nederland, genaamd Vijlen. Deze hogere ligging biedt dan ook een prachtig panoramisch uitzicht over het glooiende vijfsterren Heuvelland richting de omliggende dorpjes Mechelen, Epen en Wittem.

Bent u op zoek naar een karakteristiek gebouw, op prachtige locatie, met lopende exploitatie als verblijfsaccommodatie? Dan is dit uw kans en ontmoeten wij u graag op Hoeve Rott!

Details

Adres
Rott 31
Plaats
Vijlen
Bouwjaar
1888
Perceel
12.107 m²
Woonoppervlakte
233 m² + 848 m² (woonhuis en bijgebouwen)
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down