Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Hof de Brulle

VERKOCHT
409 m² (woonhuis) + 581 m² (gastenverblijf)
15.791 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u Hof de Brulle. Een carréhoeve van groot formaat met een prachtig privé huis, groepsaccommodatie voor 28 gasten, een kookatelier, workshopruimtes en meer.

Als u via de Frombergerweg de Akerstraat in rijdt, wordt u omringd door een prachtig landschap dat het Heuvelland zo aantrekkelijk maakt. Rust, ruimte en natuur zijn in balans waardoor u ontsnapt aan de dagelijkse hectiek. Aan de linkerkant ziet u het bord van Hof de Brulle en een lange oprijlaan, die uitkomt bij het eigen parkeerterrein.

Sinds 2008 is dit een plek waar niet alleen wordt gewoond, maar waar mensen elkaar ontmoeten voor vakanties, trainingen, cursussen, workshops, vergaderingen en voor familiebijeenkomsten. De combinatie van enerzijds vergaderingen en workshops en anderzijds leisure, biedt dan ook een zeer aantrekkelijke exploitatie die ‘warm’ kan worden overgedragen.

Met diep respect voor de historie, die teruggaat tot de 15e eeuw, is de hoeve verbouwd tot een plek van pure schoonheid, waar de sfeer van weleer nog altijd voelbaar is. Het perceel van ruim 1,5 hectare is een fantastische plek voor de tuin-, natuur- en dierenliefhebber.

Bewonder de mooie materialen, de aangename indeling en de mooi aangelegde tuinen met een grote variatie aan bomen en planten. Dit is de plek waar u wilt wonen, werken en bourgondisch genieten van ‘joie de vivre’. Niet in Frankrijk, maar in Wijlre; centraal in het Geuldal en met een weids uitzicht op de omringende heuvels.

Details

Adres
Breulsweg 3
Plaats
Wijlre
Bouwjaar
1807
Perceel
15.791 m²
Woonoppervlakte
409 m² (woonhuis) + 581 m² (gastenverblijf)
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down