Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verhuurd

Juffertjeshuis in Voerendaal

N.V.T.
185 m²
280 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERHUURD. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u het Juffertjeshuis in Voerendaal. Deze prachtig gerestaureerde rijksmonumentale woning ligt midden in het dorp Voerendaal, met alle nodige voorzieningen in de dichte nabijheid. In dit gezinshuis kunt u wonen in alle luxe en comfort.


Wonen in het oudste woonhuis van Voerendaal, in de volksmond het ‘Freules- of Juffershuis’ genoemd. Waar vroeger de laatste Voerendaalse nazaat van het adellijke geslacht Van Elmpt woonde, krijgt u nu de kans om een one-of-a kind woonhuis van ongekende klasse te huren. De woning is tijdelijk te huur voor een periode van maximaal twee jaar.

Het woonhuis is gesitueerd in de rechterhelft van het pand, is onlangs compleet gerestaureerd en per direct bewoonbaar. In de linkerhelft bevindt zich een Italiaans restaurant, dat in de zomermaanden ook aan de voor- en achterzijden van het pand een terras exploiteert. De woning heeft een eigen privéterras in de tuin. Grenzend aan het mooie wandelgebied op landgoed Kasteel Puth en horeca en de Golf & Country Club Hoenshuis in de nabijheid kan hier in alle luxe en comfort gewoond worden. Het Juffertjeshuis ligt midden in Voerendaal, waardoor alle nodige voorzieningen en het station op loopafstand beschikbaar zijn. 

Het is een waar genot voor het oog om de verschillende materiaalkeuzes per ruimte in elkaar te zien overlopen. Hier komen klassiek en modern op een prachtige manier samen. Aan ruimte geen gebrek want dit fantastische huis heeft drie ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De zitkamer, woonkeuken en tuin maken het plaatje meer dan compleet.

Bent u op zoek naar een uniek (tijdelijk) woonhuis? Neem dan direct contact met ons op.

Details

Adres
Kerkplein 57 A
Plaats
Voerendaal
Bouwjaar
1789
Perceel
280 m²
Woonoppervlakte
185 m²
Vraagprijs
N.V.T.
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down