Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Kasteel Obbicht

VERKOCHT
1.446 m²
50.220 m²

Dit unieke complex is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek naar een dergelijk unieke plek om te wonen voor eigen of gezamenlijke bewoning? Neem dan onverminderd zeker contact met ons op!

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Een ongekend fraai ensemble van gebouwen en tuin, volledig met elkaar in synergie en als geheel gerangschikt als landgoed onder de Natuurschoonwet (1928). Het kasteel in Lodewijk XVI-stijl, de dienstgebouwen, de omliggende tuin met tuinmuren, bruggen en hekken zijn allen rijksmonument.

Het eerste kasteel Obbicht stamt uit de middeleeuwen, maar na diverse voorgangers is in 1780 het huidig complex naar ontwerp van de Luikse architect J.B. Renoz gesticht. Ruim 200 jaar later is het gehele complex uitvoerig gerestaureerd. Deze restauratie duurde maar liefst 15 jaar en is met zeer veel respect voor het oorspronkelijk ontwerp uitgevoerd. Het afwerkingsniveau is dan ook ongekend. De luxe woonvertrekken zijn geheel in authentiek karakter ingericht en bieden bijzonder veel comfort.

De twee identieke dienstgebouwen zijn elk ingericht als luxueus en zeer ruim bemeten woonhuis. Gezamenlijke bewoning door drie afzonderlijke gezinnen met eigen privacy is dan ook mogelijk.

Het is een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen. Een dagelijkse beleving van authenticiteit en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat kasteel Obbicht te bieden heeft.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Details

Adres
Kasteelweg 19, 21 en 23
Plaats
Obbicht
Bouwjaar
1780
Perceel
50.220 m²
Woonoppervlakte
1.446 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down