Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verhuurd

Molenbeekstraat 25, Voerendaal

VERHUURD
140 m²
N.V.T.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERHUURD. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Molenbeekstraat_25_Voerendaal

Molenbeekstraat_25_Voerendaal

Molenbeekstraat_25_Voerendaal

Met genoegen presenteren wij u Molenbeekstraat 25 in Voerendaal. Dit prachtige woonhuis, midden in de natuur, biedt ultieme privacy. Wij bieden de gehele boven- en deels benedenverdieping te huur aan van circa. 140m² aan woonoppervlakte en een dakterras van circa 86m².

Wonen in ultieme vrijheid en ruimte op landgoed kasteel Puth, leunend tegen golf- & countryclub Hoenshuis. Bent u op zoek naar een luxe huurwoning in Zuid-Limburg, dan is dit een droomplek. Als u vanuit Voerendaal onder het tunneltje rijdt of fietst, ziet u aan de linkerzijde dit bijzondere woonhuis staan.

Strakke lijnen, grote ramen, het grote dakterras, de gevels van steen en de houten gevelbekleding maken u nieuwsgierig naar de binnenzijde. Het perceel grenst aan twee kanten aan een akker en aan de voorzijde aan de Molenbeekstraat, die vanaf hier alleen toegankelijk is voor wandelaars en fietsers. Het decor met vele bomen, bosschages en groen is dominant aanwezig en af en toe komt er een trein voorbij, die richting Valkenburg rijdt of iets verder op station Voerendaal stopt.

Het vrijstaande, gemoderniseerde woonhuis biedt volop ruimte om te wonen en vanuit huis te werken. Boven zijn drie slaapkamers, een badkamer, een ruime woonkamer en een luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Daarnaast bevindt zich op de begane grond nog een slaapkamer en bergruimte, die bij de bovenverdieping worden aangeboden.

Dit unieke woonhuis is perfect voor mantelzorg, voor een kantoor-/ praktijk aan huis of om familie en vrienden in stijl te ontvangen. Het imposante dakterras en de fantastische tuin, waar diverse fruitbomen staan, maken het plaatje meer dan compleet…

Details

Adres
Molenbeekstraat 25
Plaats
Voerendaal
Bouwjaar
1976
Perceel
N.V.T.
Woonoppervlakte
140 m²
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down