Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Teamfoto_maart_2024_1860x1080
Ons team

Annemiek Jonkman

Annemiek studeerde bouwkunde in Amsterdam en volgde de Master Erfgoedstudies in Antwerpen. Als erfgoedadviseur deelt ze graag haar kennis over herbestemmingen, subsidies en monumentale interieurs. Haar visie bestaat uit het behoud van de cultuurhistorische waarden binnen een moderne tijdsgeest.

"Historische gebouwen zijn mijn passie. Ze behouden is mijn missie"

Annemiek: "ik ben opgeleid als bouwkundig ingenieur aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik mij specialiseerde in de restauratie en herbestemming van historische bouwwerken. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als bouwkundig tekenaar en bouwhistoricus in de regio’s Amsterdam en Haarlem. 

Vanwege mijn grote interesse in de geschiedenis van historische gebouwen heb ik vervolgens de Master Erfgoedstudies aan de Universiteit Antwerpen gevolgd. Waar ik niet alleen kennis opdeed over de geschiedenis van gebouwen maar ook hoe ze op een duurzame wijze de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Als erfgoedadviseur bij Klement Rentmeesters houd ik mij naast bouwhistorisch onderzoek bezig met subsidieregelingen en herbestemmingsonderzoeken. Ook heb ik veel kennis over historische interieurs en kan ik u ondersteunen in: interieurontwerp, kleur historisch onderzoek, decoratie & bemeubeling, advies-en bouwbegeleiding.

Met enthousiasme en gedrevenheid deel ik graag mijn kennis over uw bijzondere monument!"

Annemiek_Jonkman_Erfgoedadviseur_Klement_Rentmeesters

Annemiek Jonkman

Erfgoedadviseur
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down