Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Teamfoto_maart_2024_1860x1080
Ons team

Ashwin Smeets

Ashwin studeerde Commercieel Management aan Hogeschool Zuyd en volgt nu ook de avondopleiding Vastgoed en Makelaardij. Intussen is hij al werkzaam in de branche waar zijn passie ligt. Ashwin voert diverse werkzaamheden uit in het verkoop- en verhuurproces en het beheer van het vastgoed. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor commerciële taken, om zo de klantvraag mooi aan te laten sluiten op onze dienstverlening.

Even kennismaken:

Mijn naam is Ashwin Smeets en sinds mei 2022 ben ik werkzaam als Assistent Makelaar bij Klement Rentmeesters. In deze functie zet ik graag mijn vaardigheden in, toevallig drie C’s, namelijk: commercieel zijn, creatief zijn en communicatief zijn. Daarbij heb ik, net als mijn collega’s, een passie voor vastgoed. Al voor ik bij Klement Rentmeesters kwam werken was ik onder de indruk van de mooie monumentale panden die ik zag als ik door mijn woonplaats Maastricht liep. Wat voor een object is het? Is het een rijksmonument? Welke gevelsteen zie ik?

Monumentaal vastgoed raakt me elke keer weer, meer dan nieuwbouw. Niet alleen qua bouwstijl maar ook het stukje historie dat achter elk object schuil gaat, vind ik interessant. Ik vind het dan ook een mooie gedachte dat ik meewerk aan het voortbestaan van erfgoed. Verkoop en herbestemming gaat namelijk verval en leegstand tegen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Het leukste aan mijn werk vind ik de langdurige klantrelaties die ik opbouw en de mooie plekken die ik mag bezoeken. Ik merk dat klanten zich snel op hun gemak voelen. Ze kunnen altijd bij me terecht en ik koppel informatie snel terug. En bij de verkoop zorg ik natuurlijk dat ik het uiterste uit de kan haal. Belangrijk vind ik dat de klant een tevreden gevoel heeft. Als de klant blij is, dan ben ik het ook!

Nieuwsberichten van Ashwin (0)

Ashwin_Smeets_Commercieel-medewerker-_Klement_Rentmeesters

Ashwin Smeets

Commercieel medewerker / Assistent makelaar
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down