Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Teamfoto_maart_2024_1860x1080
Ons team

Dana de Bije

Dana werkt binnen Klement Rentmeesters als Project Coördinator waarbij zij diverse projecten en diensten ondersteunt. Met een achtergrond in projectmanagement kan zij gestructureerd te werk gaan om de gang van zaken, binnen- en buiten een project, vlekkeloos te verzorgen.

Dana vertelt zelf:

" Mijn naam is Dana de Bije en ik werk sinds januari 2024 als Project Coördinator bij Klement Rentmeesters. Ik ben opgegroeid in de binnenstad van Utrecht, een stad die vol prachtige monumenten staat. Ik vind het daarom ook erg mooi om een steentje bij te kunnen dragen aan het behoud- en herstel van deze panden in Nederland.
Vanuit mijn studie en voorgaande banen was het al snel duidelijk dat een coördinerende rol en projectmatig werken mij erg goed liggen.

Klement Rentmeesters heeft mij een leuke- en uitdagende functie gegeven waarbij ik mij met diverse projecten bezig kan houden en het team daarbij kan ondersteunen. Samen met collega’s, die een enorme passie hebben voor het vak, is het geweldig om een project tot succesvolle afronding te brengen. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van klussen aan ons huis, mooie reizen maken én lekker wandelen met de hond. ''

Dana_De_Bije_Met_Hond

Nieuwsberichten van Dana (0)

Dana_de_Bije_Project_Coördinator_Klement_Rentmeesters

Dana de Bije

Project Coördinator
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down