Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Ons team

Femke Pakbier

Femke studeerde bos- en natuurbeheer in Wageningen. Met haar passie en kennis van het landschap en natuur, verzorgt zij de groene vraagstukken binnen ons bureau. Voor een vitale toekomst van een monument spelen ligging in het landschap, bodem, water en zeker ook de geschiedenis ervan een belangrijke rol.

Femke, onze groene adviseur

Samen met mijn twee broers ben ik opgegroeid op de boerderij van mijn ouders aan de Bergseweg in Ubachsberg, met het natuurgebied Kunderberg als achtertuin, waar ik ook nu nog vaak te vinden ben. Van kleins af aan ben ik geboeid door bloemen, planten en dieren. Ik heb al vroeg geleerd om de natuur en alles wat de natuur te bieden heeft, te waarderen. De keuze voor de opleiding Bos- en Natuurbeheer was dan ook snel gemaakt.

Het sociaal leven staat momenteel helaas op een laag pitje, maar normaal ben  ik in mijn vrije tijd actief voor de fanfare, de schutterij, een carnavalsvereniging en als wandelgids bij het Land van Kalk. Gelukkig mogen twee andere grote hobby’s van mij wel nog steeds: wandelen en hardlopen in de mooie en unieke natuur van Zuid-Limburg.

Femke Pakbier

Adviseur natuur en landschap
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down