Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Teamfoto_maart_2024_1860x1080
Ons team

Femke Pakbier

Femke studeerde bos- en natuurbeheer in Wageningen. Met haar passie en kennis van het landschap en natuur, verzorgt zij de groene vraagstukken binnen ons bureau. Voor een vitale toekomst van een monument spelen ligging in het landschap, bodem, water en zeker ook de geschiedenis ervan een belangrijke rol.

Femke, onze groene adviseur

Samen met mijn twee broers ben ik opgegroeid op de boerderij van mijn ouders aan de Bergseweg in Ubachsberg, met het natuurgebied Kunderberg als achtertuin, waar ik ook nu nog vaak te vinden ben. Van kleins af aan ben ik geboeid door bloemen, planten en dieren. Ik heb al vroeg geleerd om de natuur en alles wat de natuur te bieden heeft, te waarderen. De keuze voor de opleiding Bos- en Natuurbeheer was dan ook snel gemaakt.

In mijn vrije tijd ben ik actief voor de fanfare, de schutterij, een carnavalsvereniging en als wandelgids bij het Land van Kalk. Verder houd ik ook van wandelen en hardlopen in de mooie en unieke natuur van Zuid-Limburg. Natuur die ik graag help behouden en vermeerderen!

Femke_Pakbier_Adviseur_natuur_en_landschap_Klement_Rentmeesters

Femke Pakbier

Adviseur natuur en landschap
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down