Liefde voor monumenten en landgoederen.

De toekomst van het verleden biedt veel mogelijkheden.

Wil je groeien of bloeien?

Op het moment dat je deel gaat uitmaken van ons team, vinden we het belangrijk om samen met jou naar de toekomst te kijken. We zijn heel benieuwd welke ideeën jij daar bij hebt. En we zeggen er meteen bij: er is bij ons heel veel mogelijk. Misschien wil je groeien naar een leidinggevende functie en op die manier één van onze dienstengroepen aansturen. Misschien wil je juist niet groeien, maar bloeien. Uitblinken in jouw specialisatie. Je verder verdiepen in de mogelijkheden die jouw vakgebied biedt.

"Ik heb een plan gemaakt over mijn toekomst bij Klement Rentmeesters en daar word ik in ondersteund. Dat is écht uniek, want ik kom hier nog maar net kijken.”
We kunnen je wat dat betreft intern al heel veel bieden. Bij Klement Rentmeesters werken verschillende specialisten die uitblinken in hun vak, soms zelfs al internationaal hun sporen hebben verdiend en die dus perfect in staat zijn om je ontwikkeling te ondersteunen. Maar als het nodig is, zorgen er we er natuurlijk ook voor dat je ontwikkeling extern kan worden gefaciliteerd. Klement Rentmeesters biedt je een perfect podium om een specialist in je vak te worden.

Kennismaken?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen contact met jou op.

    Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze vacatures.
    * verplichte velden
    Jouw Voornaam
    Jouw achternaam
    chevron-down