om uw exploitatie te optimaliseren

Beheer en exploitatie

Veel eigenaren verzorgen zelf het beheer en de exploitatie van hun landgoed of van hun vastgoedportefeuille. Met regelmaat worden we echter gevraagd daarbij op afroep te ondersteunen. Dat doen we met alle liefde, maar uiteraard helpen we u graag om de gehele verantwoordelijkheid voor het beheer en de exploitatie van uw bezit over te nemen. Onze rentmeesters kennen de actualiteit van de wetten en regelingen als geen ander. Wij draaien in nauw overleg met u aan de knoppen om de kosten te minimaliseren en de opbrengsten te verhogen. Steeds volgens een opgezet plan. En uiteraard spannen we ons maximaal in om subsidies aan te vragen voor de duurzame instandhouding van uw bezit. Bij ons bent u verzekerd van een optimaal exploitatieresultaat.

Ik heb een grondvraag

Neem contact met ons op.

  In de Erfgoed Inside leest u nieuws over subsidies, adviezen over onderhoud en leuke verhalen over monumenten. Nieuw aanbod dat te koop of te huur is ontvangt u als eerst via onze Exclusieve preview!

  Bij het beheer van landgoederen kiezen wij altijd voor een integrale aanpak

  Arthur Jansen
  Rentmeester
  De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
  Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

  Meld u hier aan

  > Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
  chevron-down