Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Teamfoto_maart_2024_1860x1080
Over Klement Rentmeesters

Het team van Klement Rentmeesters bestaat uit bevlogen professionals met hart voor monumenten en erfgoed. Wilt u weten wie wie is of zoekt u specifieke contactgegevens? Wij stellen ons graag aan u voor op onze teampagina.

Wilt u meer weten over de sfeer en werkwijze van ons team? Wij vertellen u hier graag meer over.

Team van professionals

Bij Klement Rentmeesters werken we met een team van professionals die ieder op hun eigen vakgebied er naar streven om de beste in hun vak te zijn. De sfeer is collegiaal en zakelijk, maar we hebben ook aandacht voor elkaar.

Wij zeggen elkaar de waarheid maar altijd met het doel om er beter van te worden. Fouten mogen gemaakt worden, maar we proberen met goed denkwerk vooraf om uiteraard zo min mogelijk fouten te maken. En het belangrijkste: we leren van onze fouten, om er weer een betere professional van te worden.

Cultuur Klement Rentmeesters

Tradities worden gevierd, of het nu een verjaardag is met vlaai of de traditionele Kerstborrel. We gaan wel met de tijd mee: zo is vanuit huis werken voor iedereen goed mogelijk. Maar, je mag bij ons werken op de wijze die jou het best tot je recht laat komen. Lanterfanten doen we niet aan en ook in de vrije tijd doen we aan sporten als wandelen, hardlopen of fietsen. Of zijn we bezig met monumenten en erfgoed door bijvoorbeeld meubels of je huis op te knappen.

Wij werken niet alleen met monumenten, we wonen en leven er ook in. Behouden voor de toekomst, de ene keer met traditionele technieken, de andere keer op hypermoderne wijze, dat is waar wij ons mee bezig houden. Kortom, we zijn bij Klement Rentmeesters een team professionals met passie voor erfgoed en monumenten!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en gedreven talenten. Bekijk onze vacatures.

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down