Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Klement Rentmeesters Omslagfoto
We vertellen het u graag

Makelaardij

Overweegt u uw monumentale pand of landgoed te verkopen of te verhuren? Een kasteel of landhuis bijvoorbeeld? Of heeft u een bijzondere villa, een boerderij, een stadsappartement met architectonische waarde, of een ander uniek object dat u wilt verkopen of verhuren? Dan bent u bij Klement Rentmeesters aan het goede adres. Wij zijn makelaar van exclusief vastgoed in Limburg, Brabant én daarbuiten. De verkoop of verhuur van exclusief vastgoed is een vak apart. We weten als geen ander dat het verkopen van uw pand veel emoties oproept. Zeker als het gaat om monumenten en landgoederen. Monumenten en landgoederen zijn ons dagelijks werk. En onze kennis komt bijzonder goed van pas in onze rol als makelaar.

Omdat we veel exclusief vastgoed verkopen weten we ook goed wat het waard is. Taxaties en waardering ervan maken dan ook deel uit van ons dagelijkse werk. Als u een bijzonder pand heeft gezien dat te koop staat bij een andere makelaar kunt u ons inschakelen om de aankoop begeleiding te verzorgen. Dat is erg handig, want we hebben de specifieke expertise in huis om bijvoorbeeld de onderhoudstoestand in beeld te brengen. Of om vast te stellen wat u met het pand mag. Wat staat het bestemmingsplan toe? Mag u er wel wonen of een bedrijf aan huis beginnen, of een B+B? Hoe zit het met de verduurzaming van het pand? Wij zijn er voor u om al uw vragen te beantwoorden.

HOTELBON OOSTWEGEL COLLECTION

Wilt u uw woonhuis of landgoed verkopen? Profiteer dan van onze speciale actie. Geeft u ons opdracht tot verkoop voor 1 oktober 2023 dan ontvangt u een gratis overnachting in één van de parels van OOSTWEGEL COLLECTION.

Neem contact met ons op of maak direct een afspraak met onze makelaar Vincent Voorn

Ik heb een makelaardijvraag

Neem contact met ons op.

  In de Erfgoed Inside leest u nieuws over subsidies, adviezen over onderhoud en leuke verhalen over monumenten. Nieuw aanbod dat te koop of te huur is ontvangt u als eerst via onze Exclusieve preview!

  Om harten te veroveren, heeft een pand geen officiële monumentstatus nodig. Klement is uw partner in verkoop of verhuur van woningen met allure.

  Frank Klement
  Eigenaar Klement Rentmeesters
  De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
  Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

  Meld u hier aan

  > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
  chevron-down