Voor de toekomst van uw monument.

Zoek
groen erfgoed
om vast te stellen waar u geld laat liggen

Subsidies

We komen met regelmaat met bezoekers van ons kantoor in gesprek over de voor- en nadelen van een rijksmonument. Wat veel eigenaren vaak als een last ervaren zijn de bijbehorende verplichtingen en relatief hoge onderhoudslasten. De overheid heeft het echter zeer goed met monumenten voor. Er zijn prima subsidieregelingen voor onderhoud en restauratie. Zowel landelijk als provinciaal.

Iedere subsidie heeft zo zijn eigen regels. De regelingen kunnen soms naast elkaar gebruikt worden en soms niet. Het aanvragen ervan is specialistenwerk. Veel van onze monumenten zijn gelegen op landgoederen. Daar spelen vaak vraagstukken over het beheer en onderhoud van natuurterreinen en landbouwgronden. Ook daarvoor zijn vaak subsidiemogelijkheden.

Ik heb een subsidievraag

Neem contact met ons op.

  In de Erfgoed Inside leest u nieuws over subsidies, adviezen over onderhoud en leuke verhalen over monumenten. Nieuw aanbod dat te koop of te huur is ontvangt u als eerst via onze Exclusieve preview!

  Zeer doelstreffend resultaat voor ons monument

  Hans Dijkman
  Herengracht Amsterdam
  De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
  Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

  Meld u hier aan

  > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
  chevron-down