Voor de waarde van uw grond.

Zoek
Verkocht

28 hectare cultuurgrond

VERKOCHT
n.v.t.
27.94.56 hectare

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

In het buitengebied ten noordwesten van Margraten en ten zuidoosten van Valkenburg, boden wij namens onze opdrachtgever, 27.94.56 hectare landbouwgrond verdeeld over 9 kavels te koop aan. De kavels variërden van ± 1 tot ± 6 hectare aan oppervlak en zijn allen goed ontsloten aan of direct nabij de verharde weg.

De verkoop geschiedde middels een (vrijwillige) inschrijving waarbij geïnteresseerden een bieding konden uitbrengen op één of meerdere van de 9 afzonderlijke kavels, dan wel op het geheel.

Details

Adres
28 hectare cultuurgrond
Plaats
Margraten en Valkenburg
Bouwjaar
n.v.t.
Perceel
27.94.56 hectare
Woonoppervlakte
n.v.t.
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down