Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek

Overweegt u uw monumentale pand te verkopen of te verhuren, maar weet u niet welke makelaar dat het beste voor u kan verzorgen? Dat is begrijpelijk want de meeste makelaars willen u graag helpen. Een keuze maken lijkt dan moeilijk. Maar: het verkopen of verhuren van een monument is een vak apart. De meeste makelaars hebben er onvoldoende verstand van omdat een monument incidenteel in hun portefeuille voorkomt. Bij ons is het dagelijks werk. Klement Rentmeesters is specialist in monumenten en landgoederen. Wij weten hoe het zit met de beperkingen van een monument, maar kennen ook de subsidiemogelijkheden voor onderhoud en fiscaliteit. En nog belangrijker: onze rentmeesters en makelaars passen bij de doelgroep die net iets veeleisender is dan de gemiddelde verkoper of koper. We spreken de taal van u en uw doelgroep en dat is de basis van ons succes. 

Kent u een makelaar die mooie foto’s kan maken?

Wij niet. Onze verkoopdocumentatie ziet er gelikt uit, we maken namelijk nooit zelf de foto’s omdat we fotografen hebben geselecteerd die beter kunnen fotograferen dan een makelaar. Ieder zijn vak toch? We adviseren hoe de ruimten ingericht moeten worden en welke spullen voor verkoop of verhuur bij voorkeur uit het huis verwijderd moeten worden. Ja, bij ons komt u voor de verhuizing al aan het opruimen. En daarna het huis zo nodig stijlen. Meestal is dit niet nodig, want de huizen van onze klanten bevatten vaak prachtige spullen! 

Specialisatie is de bron van een actief zoekersbestand

We voeren doelgroep gerichte marketingacties uit. Website, nieuwsbrief en specifieke advertenties vormen de basis. We beschikken daarnaast over een bestand met actieve zoekers die zich bij ons hebben gemeld omdat erfgoed onze specialiteit is. Dat is het leuke van specialiseren: de vraag beweegt zich naar het aanbod in plaats van andersom. En als we de koper of huurder nog niet kennen gaan we voor u op zoek. Daar hebben we zo onze technieken voor, waarbij we stevig inzetten op online adverteren. Maar nooit alleen: via onze netwerk momenten brengen we uw object discreet onder de aandacht van een selectieve kopers groep. Dat is makelen op het hoogste niveau. 

Een betrouwbare koper

We gaan niet zomaar met iedereen uw huis binnen. Onze leads hebben we veelal persoonlijk of telefonisch gesproken en we vragen ze vooraf al een keer langs uw pand te rijden. U weet het toch, het pand is zeer belangrijk, maar de locatie bepaalt nog meer! Die is immers niet te veranderen. Vandaar deze volgorde. De bezichtiging doen we alleen met de kandidaat en we vragen u tijdelijk het huis te verlaten. Dat werkt gewoon beter omdat kandidaat-kopers en huurders zich dan meer op hun gemak voelen. We kunnen zo beter vaststellen of het pand echt aan de wensen voldoet of niet. En daar gaat het toch om? En natuurlijk plannen we een moment dat we u wel aan de koper of huurder voorstellen. Dat moment wordt zorgvuldig getimed. 

Terugkoppeling doen we dezelfde dag nog

Natuurlijk bent u nieuwsgierig hoe de bezichtiging is verlopen. Is er al een bod uitgebracht?  Worden we het eens over de huurprijs? We koppelen daarom dezelfde dag nog aan u terug. Onderhandelen doen we stap voor stap en steeds met het belang van u als verkoper op het netvlies. Als de deal is gemaakt stellen we de koop- of huurovereenkomst op en leggen daarin alle afspraken vast die tussen partijen zijn gemaakt. De koper mag de notaris kiezen, maar als het lukt werken we het liefst met een van onze vaste notarissen. Die denken hetzelfde over Dienstverlening als wij. Met een Hoofdletter geschreven dus.

Stille verkoop

Er zijn eigenaren die het helemaal niet leuk vinden om hun pand aan te bieden op Funda of een verkoop bord in de tuin te plaatsen. Omdat ze het niet willen weten voor de buren of omdat actieve verkoop negatieve zakelijke effecten kan veroorzaken. Bijvoorbeeld als er in het pand een bedrijf is gevestigd met een lopende exploitatie. Wij beschikken over zogenaamd stil aanbod, dat is aanbod dat niet op Funda staat en we niet via internet presenteren.  Wilt u weten hoe wij uw object in de stille verkoop kunnen zetten? 

Bel ons voor een gratis gesprek 043-32 33 511 over de verkoop of verhuur van uw pand en ervaar direct onze persoonlijke aanpak. We komen graag naar u toe om uw pand te bekijken. Dat kost u niets en we verzorgen tevens een gratis waardebepaling!

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down