Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Teamfoto_maart_2024_1860x1080
Onze waarden als Rentmeester

Missie

Wij zijn Klement Rentmeesters. Wij adviseren over beheer, onderhoud en herbestemming van monumentale panden en landgoederen, optimaliseren exploitaties, verzorgen de aan- en verkoop en zijn creatief. Onze liefde voor monumenten en landgoederen zit diep. We wonen, werken en léven in monumenten. Het is onze lotsbestemming om dit moois te vitaliseren en te behouden voor de toekomst.

Visie

Wij zijn de rentmeesters voor het behoud van landgoederen en erfgoed. Maar we schrijven ook geschiedenis bij het realiseren van bijzondere woon-werk of recreatieconcepten waardoor de continuïteit van dit bijzondere vastgoed wordt veiliggesteld. Landschap, ecologie en cultuurhistorie zijn dragers van deze concepten. Wij koppelen vraag en aanbod aan elkaar.

We hebben echt verstand van monumenten en hebben daarover alle relevante kennis in huis. We kennen de relevante subsidieregelingen, adviseren over restauratie en transformatie, over herbestemming en verduurzaming en over planmatig onderhoud van zowel het gebouw als van de groene omgeving. En nog belangrijker: stel dat u aan uw gebouw een andere functie wilt geven dan het huidige bestemmingsplan toestaat of de werkzaamheden die u aan uw monument wilt uitvoeren vereisen een omgevingsvergunning. Dan zijn wij met onze adviseur ruimtelijke ordening in staat daarvoor de bestemmingsplanprocedure of de aanvraag omgevingsvergunning te verzorgen.

Ons team van experts bestaat uit makelaars, rentmeesters, erfgoedadviseurs, bouwkostendeskundigen, bouwkundige architecten, een landschapsarchitect en ruimtelijke ordeningsadviseur. Wij bieden een excellent serviceniveau en garanderen u 24/7 bereikbaarheid. Ons uitstekende netwerk zetten we graag voor u in om plannen uitvoerbaar te maken. U ziet het: onze liefde voor monumenten en landgoederen zit echt diep.

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down