Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Headerfoto_Baarschotseweg_20_Diessen_Verkocht_1900x1300
Verkocht

Baarschotsestraat 20, Diessen

VERKOCHT
196 m²
2.162 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Graag presenteren wij u deze charmante, verrassend ruime woning in het Brabantse Diessen. Dit fraaie huis is de perfecte uitvalsbasis voor een gezin dat graag ‘buiten’ wil wonen, maar niet te ver van de stad. Tilburg is ongeveer een kwartier rijden en na 20 minuten rijdt u op de Ring Eindhoven.

Feitelijk woont u in het buitengebied van Diessen, bekend als de kern Baarschot. Dit verklaart direct de herkomst van de Baarschotsestraat, waar dit fantastische huis al meer dan 100 jaar staat. Met behoud van karakter is er flink verbouwd en vergroot, waardoor er huis  met goede verhoudingen en veel wooncomfort is ontstaan.

Op de begane grond heeft u de beschikking over een woonkamer, eetkamer, keuken en een werkkamer, waar u direct een thuisgevoel ervaart. Uiteraard ontbreekt een kelder niet, perfect voor uw wijncollectie, groente en fruit. Boven zijn drie slaapkamers, de master bedroom en twee ruime kinderkamers. Ook de badkamer met tweepersoons douche bevindt zich op deze etage. Onder het geïsoleerde dak is een bergzolder.

Als u binnen alles heeft bewonderd, is het tijd om naar de tuin te gaan. Met een diepte van meer dan 100 meter is dit een droomplek voor de tuinliefhebber, om dieren te houden en voor kinderen is dit een paradijs. De natuur ontdekken, eindeloos buitenspelen en als het zomer is kan er prima een zwembad staan.

Ook als u hier samen gaat wonen, is dit een huis dat past als een goede jas. De ruimte is niet overdadig en er is genoeg ruimte voor het uitoefenen van uw hobby’s. En wilt u naar Diessen of een van de omliggende dorpen, dan is de bus een uitstekende keuze. Ook met de fiets zijn Diessen, Esbeek, Hilvarenbeek en Oost-, West- en Middelbeers goed bereikbaar.

Ziet u zichzelf al wonen in de natuur, maar niet afgelegen? Maak kennis met de kern Baarschot in Diessen. Vergeet niet om na de bezichtiging een bezoek te brengen aan de plaatselijke taverne, of het nu voor een kop koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch is. Mocht de Brabantse gezelligheid u de tijd doen vergeten, dan kunt u er ook dineren.

Details

Adres
Baarschotsestraat 20
Plaats
Diessen
Bouwjaar
1906-1930
Perceel
2.162 m²
Woonoppervlakte
196 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down