Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_headerfoto_1900x1300
Verkocht

Dorpsstraat 66, Schinnen

VERKOCHT
219 m² (woonhuis) + 193 m² (bijgebouwen)
4.700 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_1

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_2

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_3

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_4

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_5

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_7

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_1

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_2

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_3

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_4

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_5

Vakwerkboerderij_Dorpsstraat_66_Schinnen_7

Aan de entree van het Heuvelland ligt het kerkdorp Schinnen, oftewel ‘Sjénne’ in het Limburgs. Schinnen heeft haar bekendheid mede te danken aan de ALFA-bierbrouwerij, de Canisius-stroopfabriek en de historische Bokkenrijders.

In het hart van het dorp (aan de Dorpsstraat) ligt deze prachtige monumentale vakwerkboerderij uit 1777. Prachtig, hoe een gebouw zo veel historie kan uitstralen door de vele authentieke en opmerkelijke elementen die behouden zijn gebleven. Naarmate je rondloopt vallen je steeds weer nieuwe details op die je heden ten dage zelden tegenkomt. 

Als u het erf oprijdt is meteen de grootte van het perceel te ervaren: 4.700 m² dat in ieder jaargetij een idyllische indruk maakt. In deze huisweide kan men zowel hobbymatig aan de slag met dieren als met fruit. Het achtergelegen erf is eenvoudig te bereiken via de ruime oprit om in één van de garages te kunnen parkeren. Tenslotte; “kom gerust achterom.” Met alle gemak betreed je hier de oase aan rust die deze authentieke hoeve uitstraalt.

De voormalige boerderij bestaat uit twee delen, welke beiden in uitstekende staat verkeren. Het eerste deel is vormgegeven als woonhuis, het tweede wordt praktisch ingezet en biedt talloze mogelijkheden om een prachtige ruimte naar eigen hand te zetten in mogelijkerwijs meer leefruimte.

Dit is absoluut een plek waar dorpsgemak, ruimte, pure authenticiteit en vakmanschap elkaar treffen. Kortom, een typisch geval: Limburg, je zal er maar wonen.

Details

Adres
Dorpsstraat 66
Plaats
Schinnen
Bouwjaar
1777
Perceel
4.700 m²
Woonoppervlakte
219 m² (woonhuis) + 193 m² (bijgebouwen)
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down