Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verhuurd

Dorpsstraat 8a, Mheer

VERHUURD
368 m²
2.200 m²

Dit prachtige huis is inmiddels VERHUURD. Bent u toch nog op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe subsidies voor monumenten en ander, leuk nieuws over monumenten, landgoederen en ander bijzonder erfgoed.

Als eerste op de hoogte van nieuwe subsidies voor monumenten? Leuke nieuwtjes over monumenten, landgoederen en erfgoed?

Schrijf u nu in voor onze Erfgoed Inside en ontvang 7 keer per jaar alle nieuws over monumenten en erfgoed!

Met plezier presenteren wij u een huis te huur aan de Dorpsstraat 8a te Mheer. Dit huis is gelegen op het prachtige landgoed kasteel Mheer en betreft een ruime villa met vrije ligging. De aankomst op het landgoed laat ongetwijfeld indruk achter.

Het huis is gebouwd in 2000 en heeft een smaakvolle landelijke inrichting en luxe afwerking. Vanwege de hoge ligging aan de rand van het dorp biedt de villa een fantastisch uitzicht over de landerijen en het Limburgse heuvellandschap. Het huis is met ruim 368 m² woonoppervlak ruim van opzet en instapklaar. Met maar liefst zes slaapkamers, drie badkamers, een complete keuken en meer dan voldoende leefruimte, is het geschikt voor zowel het grotere gezin als ook de combinatie van wonen en werken aan huis. Een uniek huurobject in Zuid-Limburg dat zijn gelijke niet kent.

Details

Adres
Dorpsstraat 8a
Plaats
Mheer
Bouwjaar
2000
Perceel
2.200 m²
Woonoppervlakte
368 m²
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down