Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verhuurd

Dorpstraat 47 Valkenburg

VERHUURD
315 m²
Ca. 600 m²

Deze prachtige woning is inmiddels VERHUURD. Bent u toch nog op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u deze karakteristieke boerderijwoning aan de Dorpstraat te Sibbe. Dé uitgewezen plek voor degene die het landelijke wonen hoog waardeert maar tegelijk graag de stadse faciliteiten in nabijheid wenst.

Het is een bijzonder gebouw dat zijn status als rijksmonument ruimschoots verdient. Het geheel is traditioneel in mergel uit de plaatselijke Sibbergroeve gebouwd.

Het complex bestaat uit een kelder, twee woonlagen en een ruime zolder. Door aanwezigheid van 4 ruime slaapkamers en twee separate badkamers is er voldoende plek voor een groot gezin. Het bestemmingsplan staat daarnaast ook toe om aan huis gebonden beroepen te huisvesten. 

Middels de grote getoogde rode poort is ook de achterzijde ontsloten met aldaar een ruime beschutte tuin. Vanuit de tuin heeft u tevens beschikking tot de voormalige stallen behorende tot het complex. Deze stallen zijn geschikt voor eventuele hobby, opslag ofwel bedrijfsruimte aan huis. 

Details

Adres
Dorpstraat 47
Plaats
Valkenburg aan de Geul
Bouwjaar
1850
Perceel
Ca. 600 m²
Woonoppervlakte
315 m²
Richtprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down