Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Eyserheide 27, Eys

VERKOCHT
538 m²
2.771 m²

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u de met liefde gecreëerde en gekoesterde B&B Dalauro in Eys. Met een ruime gezinswoning en 8 gastenkamers kunt u hier heerlijk leven en naar wens gasten ontvangen voor een onvergetelijk verblijf. 

Vol overgave zijn de huidige eigenaren sinds 2008 bezig geweest met hun droom, wat resulteerde in deze warme en sfeervolle B&B. In combinatie met de gezinswoning biedt dit object een unieke woon-werk situatie. Dalauro ligt centraal in het Heuvelland en is in perfecte staat van onderhoud. Wanneer u op eigen terrein geparkeerd heeft wordt u gelijk aangetrokken door de fraaie binnenplaats die toegang biedt tot de verschillende vleugels van het gebouw.

Dit is een bestemming die antwoorden biedt. Ontmoeten, onthaasten en opladen door de culinaire gastvrijheid en ongekende schoonheid die deze plek biedt. De gasten kijken er naar uit en keren heel graag terug naar dit bijzondere adres. De kwaliteit is volop bewezen en geprezen. De met een 9.8 bekroonde B&B Dalauro vormt een rustgevend middelpunt in een omgeving die zich leent om heerlijk te fietsen, wandelen of touren met de auto. Stap de deur uit en geniet direct van een van de prachtige routes in het afwisselende Heuvelland. De regio biedt een rijk karakter aan glooiende landschappen, kenmerkende architectuur en de culturele veelzijdigheid van het grensgebied.

Een volmaakte eindbestemming om meteen van te kunnen genieten. Voor Laura en Rob is het na dertien jaar tijd voor een nieuw hoofdstuk, maar het boek is nog lang niet uit! Slaat u een nieuwe bladzijde open om uw eigen droom hier werkelijkheid te maken?

Details

Adres
Eyserheide 27
Plaats
Eys
Bouwjaar
1932
Perceel
2.771 m²
Woonoppervlakte
538 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down