Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Hoeve Beusdalshof

VERKOCHT
870 m²
5.846 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Aan de uiterste rand van het landelijk gelegen buurtschap Ingber van de gemeente Gulpen-Wittem bevindt zich deze herenhoeve Beusdalshof. 

De hoeve met binnenplaats, daterend uit de eerste helft van de 18e eeuw, is opgetrokken uit mergel en baksteen. De teruggelegen ligging van de carréhoeve biedt een vrij uitzicht over het geaccidenteerde landschap, bestaande uit bossen en landerijen, welke reikt tot aan de omliggende dorpen Margraten, Gulpen en Wijlre en verder.

De hoeve bestaat uit een boerderijwoning (± 866 m³) met later aangebouwd woonhuis (± 619 m³) , stallen met verdiepingsvloeren (± 618 m²), een karakteristieke hooischuur (± 160 m²) en een garage/berging (± 92 m²). De ruimtes hebben een gezamenlijke inhoud van maar liefst 6.800 m³.

Het object is uitstekend geschikt om te ontwikkelen naar een hotel of verblijfsrecreatief concept met circa 20 kamers, een restaurant, een kantoor en circa 40 parkeerplaatsen. Uitgewerkte plannen voor deze ontwikkeling met tekeningen en bestek zijn reeds beschikbaar.

Details

Adres
Lemmensstraat 71 - 73
Plaats
Ingber
Bouwjaar
Begin 18e eeuw
Perceel
5.846 m²
Woonoppervlakte
870 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down