Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
fabriek herbestemming
Verkocht

Hoeve de Bockhof

VERKOCHT
775 m²
18.610 m²

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Hoeve de Bockhof is een rijksmonument met een hele interessante ontstaansgeschiedenis. De historie van het oorspronkelijk geheel als Kasteel de Bockhof heeft de hoeve gevormd tot in de mooiste details. Dit is een letterlijke buitenkans!

Een geweldige gekleurde gevel met opvallende ornamenten, de zuidzijde blakend wit aan een grote tuin die feilloos overgaat in het uitgestrekt groen landschap. Al deze unieke eigenschappen maken Hoeve de Bockhof tot een iconisch rijksmonument.

In het midden van de hoeve is de klassieke binnenplaats gelegen, het vormt een oase van stilte met heel veel lichtinval. De toren van het kasteel piekt prachtig boven het geheel uit. Watertoren De Reusch dichtbij de hoeve is natuurlijk het hoogste herkenningspunt!

Hoeve de Bockhof streelt alle zintuigen, van vogelzang tot die heerlijke fruitgeur. De indruk-wekkende houten gewelven, boogvormige poorten en delen van vakwerk geven een rijk karakter aan het complex. Aan de achtervleugel grenzen de authentieke stal en schuur. Het bijbehorende perceel wordt gebruikt voor akkerbouw, maar kan ook als weide worden ingezet.

Het voorhuis draagt de functie wonen en biedt opvallend veel ruimte en kansen. De achtervleugel is gebruikt ten behoeve van fruitopslag voor het fruitbedrijf dat hier meerdere generaties werd gevoerd.

Hoeve de Bockhof kan uw droom verwezenlijken, of dat nu gaat om wonen in alle rust en ruimte, het verwerken van biologische producten van eigen landgoed, een onvergetelijke bestemming als gastenontvangst of het aanleggen van een eigen wijngaard...

Details

Adres
Groot Haasdal 5
Plaats
Schimmert
Bouwjaar
16e eeuw
Perceel
18.610 m²
Woonoppervlakte
775 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down