Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Hoeve Hoog-Caestert

VERKOCHT
327 m²
1.770 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Hoog-Caestert is het zuidelijke Eijsdense buurtschap met alleen al 8 rijksmonumenten… dat geeft alvast aan hoe mooi het hier altijd is geweest én gelukkig ook zal blijven!

Het object vinkt vele voordelen af: een landelijke ligging in het buitengebied, de monumentale status van zowel het pand als het dorpsgezicht en dat alles aan een kabbelend riviertje! De hoeve bestaat uit het authentieke boerderijwoning, de aangebouwde paardenstal en een dwars geplaatste wagenschuur. Het geheel behoeft een grondige modernisering, maar biedt dan ook een zeer riant volume voor luxe bewoning met (desgewenst) ruimte voor kantoor- of praktijk aan huis, hobbyruimte ofwel mantelzorg.

Het is een Rijksmonument met binnenplaats en is opgetrokken uit baksteen met een segmentboog en lateien van Naamse Steen. Grondige restauratie is noodzakelijk waarvoor (vanwege de status als Rijksmonument) ook subsidie is aan te wenden.

Details

Adres
Kapelkesstraat 68
Plaats
Eijsden
Bouwjaar
1814
Perceel
1.770 m²
Woonoppervlakte
327 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down