Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Hoofdstraat 24 in Mechelen

VERKOCHT
371 m²
1.115 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Wanneer men in het heuvelland een ommetje maakt, kruist men vaak het pittoreske Mechelen. De Hoofdstraat en de Mechelder- of Lombergbeek meanderen op een natuurlijk wijze door het dorp. Door dit natuurlijke verloop schiet de tijd voorbij en voordat men het doorheeft passeert men een van de meest waardevolle aanzichten van het dorp: Hoofdstraat nummer 24. 

Statig en klassiek oogt het pand op het eerste gezicht. Dat is ook niet vreemd gezien het in 1880 in opdracht van de toenmalige burgemeester van Wittem gebouwd is. Direct valt de symmetrie van de rijk aangeklede gevel op. Het vooraanzicht van de beek loopt prachtig over in de begroeiing van de parkachtige tuin. Dit huis laat op eenieder een onvergetelijke indruk achter!

Dit vrijstaande herenhuis is met ruim 320 m² woonoppervlakte en een inhoud van 1400 m³ riant te noemen. Binnenshuis zijn de authentieke elementen, zoals plavuizen vloeren, hoge plafonds, paneeldeuren en origineel deurbeslag, glas-in-lood en bordestrappen, sprekend. Wanneer men zich, via het woonhuis, een plekje bemachtigt in het theehuisje zal men volop genieten van deze romantische setting die authenticiteit uitstraalt en voelbaar maakt.

Details

Adres
Hoofdstraat 24
Plaats
Mechelen
Bouwjaar
1880
Perceel
1.115 m²
Woonoppervlakte
371 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down