Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verhuurd

Kantoorruimte Kasteel Genbroek

VERHUURD
56 m²
18 ha.

De kantoorruimte in Kasteel Genbroek is reeds VERHUURD. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar bijzonder complex? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe subsidies voor monumenten en ander, leuk nieuws over monumenten, landgoederen en ander bijzonder erfgoed.

Als eerste op de hoogte van nieuwe subsidies voor monumenten? Leuke nieuwtjes over monumenten, landgoederen en erfgoed?

Schrijf u nu in voor onze Erfgoed Inside en ontvang 7 keer per jaar alle nieuws over monumenten en erfgoed!

Ondernemers opgelet! Een bijzondere werkplek zoals deze komt namelijk zelden voorbij. Hier kunt u uw klanten/cliënten in alle rust ontvangen. Deze zeer representatieve kantoorruimte in een authentiek kasteel, op nog geen 5 minuten afstand van Maastricht-Aken Airport, is per direct te huur.

Een sprookjesachtig kasteel met een zeer rijke historie dat reeds in het jaar 1381 genoemd werd als grootleen van het Huis van Valkenburg. De toenmalige carréhoeve is met de tijd door haar verschillende bewoners uitgegroeid tot kasteel “het hof van Geverik”. De beschikbare Oostvleugel van het kasteel biedt een prachtig uitzicht op het park, de vijver en het hellingbos en geniet van optimale privacy. Het bestemmingsplan laat een zeer breed scala aan gebruiksmogelijkheden toe waarvan momenteel enkel de kantoorfunctie wordt toegepast. In het huidige gebruik is het complex daarbij ingericht als representatieve kantoorruimte.

Het kasteel is thans vrijwel geheel in gebruik door 10 verschillende huurders. Het betreft een gemêleerd maar goed op elkaar afgestemd gezelschap van zakelijke dienstverleners o.a. in de sectoren: advocatuur, psychologie (GGZ), arbeidsbemiddeling, architectuur en Family office. Rond het kasteel ligt een prachtige Engelse landschapstuin en openbaar park van ca. 18 ha.

Kasteel Genbroek is zeer vrij gelegen tussen de dorpskernen van Beek en Geverik, aangrenzend aan het door Natuurmonumenten beheerde Kelmonderbos. Het bevindt zich op slechts 5 minuten van de kern van Beek en is per auto nog geen 15 minuten verwijderd van Maastricht.

Deze kantoorruimte met aangrenzende badkamer en royale opbergruimte is per direct beschikbaar. Tevens kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken op dezelfde verdieping. 

Details

Adres
Kasteel Genbroekstraat 18
Plaats
Beek
Bouwjaar
17e eeuw
Perceel
18 ha.
Woonoppervlakte
56 m²
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down