Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Kasteel Genbroek

VERKOCHT
990 m²
1.474 m²

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar exclusief object als woning, kantoor, restaurant, belegging of een combinatie hiervan en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Een sprookjesachtig kasteel met een zeer rijke historie dat reeds in het jaar 1381 genoemd werd als grootleen van het Huis van Valkenburg. De toenmalige carréhoeve is met de tijd door haar verschillende bewoners uitgegroeid tot kasteel “het hof van Geverik”. 

De gehele oostvleugel, met maar liefst 17 kamers verdeeld over ruim 600 m2 gebruiksoppervlak, wordt hierbij in deels verhuurde staat aangeboden. Het complex heeft zich bewezen als zeer stabiele belegging die kan worden voortgezet of gecombineerd kan worden met eigen huisvesting.

Rondom het kasteel ligt een prachtige Engelse landschapstuin en openbaar gemeentelijk park van ca 18 ha. De beschikbare Oostvleugel van het kasteel biedt een prachtig uitzicht op dit park, de vijver en het hellingbos en geniet van optimale privacy. Het bestemmingsplan laat een zeer breed scala aan gebruiksmogelijkheden toe waaronder wonen, horeca en kantoor.

Het kasteel is gelegen tussen de dorpskernen van Beek en Geverik aangrenzend aan het door het door Natuurmonumenten beheerde Kelmonderbos. Op loopafstand van de kern van Beek en nog geen 15 autominuten verwijderd van de stad Maastricht.

Details

Adres
Kasteel Genbroekstraat 18
Plaats
Beek
Bouwjaar
Ca. 1381
Perceel
1.474 m²
Woonoppervlakte
990 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down