Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verhuurd

Kasteel Malborgh

VERHUURD
650 m²
9.000 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERHUURD. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met enthousiasme presenteren wij u het rijksmonumentale kasteel Malborgh. Met de centrale ligging in Midden Limburg, de privacybiedende parkachtige tuin, paardenfaciliteiten en het vrije uitzicht over de Maas is het de ideale plek voor de buiten- en/of paardenliefhebber die ook het gemak van de stad op een steenworp afstand waardeert.

Het volledige kasteel wordt als woning verhuurd. Hierbij heeft u de beschikking over een groot deel van de tuin met zwembad en poolhouse, de veldschuur met ruime garage en de paardenstallen met longeercirkel, rijbak en weides.

Het kasteel verkeert in top conditie. Het interieur is zeer luxe afgewerkt en beschikt over sfeervolle historische details zoals de hoge kwaliteit stucwerk plafonds, schouwen en eikenhouten vloeren.

De ruime tuin (ca. 9.000 m²!) biedt optimale privacy. De diverse kamers van het kasteel bieden u vrij uitzicht over de landerijen, rivier de Maas en in de verte de stad Roermond.  

Dit statige huis biedt elk jaargetij een bijzondere beleving. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen en recreëren. Een dagelijkse beleving van natuur en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat kasteel Malborgh te bieden heeft.

Details

Adres
Dorpsstraat 66
Plaats
Buggenum
Bouwjaar
1830
Perceel
9.000 m²
Woonoppervlakte
650 m²
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down