Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Landgoed Hoeve Roozendael

VERKOCHT
358 m² (woonhuis) + 409 (bijgebouwen)
73.244 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u Landgoed Hoeve Roozendael. Een landgoed van ca. 7,3 ha., bestaande uit een vrijstaande hoeve, ca. 2 ha. wijnranken, een hoogstam fruitboomgaard en fraai omzoomde natuurterreinen. Het Landgoed is in zijn geheel gerangschikt onder de Natuurschoonwet hetgeen een eigenaar diverse fiscale voordelen biedt en bij aankoop ook is vrijgesteld van overdrachtsbelasting. De hoeve is ingericht t.b.v. privébewoning, een atelierruimte aan huis, een B&B-vleugel met groepsruimte en een wijnmakerij.

Het woonhuis is in 1936 gebouwd en (meest recent) vanaf 2000 door de huidig eigenaar ook weer geheel gemoderniseerd en heringericht met de laatste aanpassingen in 2008. Hierbij is de U-vormige hoeve ingedeeld met diverse gebruiksfuncties die in zeer goede balans tot het privé woongenot worden geëxploiteerd. De B&B biedt ruimte aan 12 gasten die overdag ook kunnen deelnemen aan zowel artistieke workshops alsook wijnproeverijen en het oogst- en productieproces van de wijnen.

Deze bijzondere plek is elk jaargetij een bijzondere beleving. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen, werken en recreëren. Een dagelijkse beleving van natuur en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat Landgoed Hoeve Roozendaal te bieden heeft.

Dit landgoed is in collegiale samenwerking aangeboden met Locatiescout Bijzonder Vastgoed uit Olst.

Details

Adres
Roozendaelseweg 2
Plaats
Reuver
Bouwjaar
1936 (oorsprong ± 1830)
Perceel
73.244 m²
Woonoppervlakte
358 m² (woonhuis) + 409 (bijgebouwen)
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down