Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht onder voorbehoud

Landgoed Winthagen

Prijs op aanvraag
700 m² (bedrijfs)woningen + 367 m² (bijgebouwen)
24.465 m²

Met genoegen presenteren wij u Landgoed Winthagen. Een landgoed van ca. 2,5 ha., bestaande uit twee vrijstaande (bedrijfs) woningen, een grote stal en nog een bijgebouw dat naar eigen wens te gebruiken is.

Ruimte om te wonen, werken of voor herontwikkeling. Op een verrassende plek in Brainport Eindhoven, aan de westkant van de Strijpsebaan, kunt u de nieuwe eigenaar worden van Landgoed Winthagen. Een bijzonder object, niet alleen vanwege de solitaire ligging, maar ook omdat er twee vrijstaande (bedrijfs)woningen en diverse bijgebouwen/ stallen op het perceel van bijna 2,5 hectare staan.

Hier ervaart u vrijheid, is er volop ruimte om dieren te houden en kunt u de grond gebruiken voor een agrarische bedrijfsuitoefening met ondergeschikte functies als extensief dagrecreatief medegebruik en kleinschalige natuurontwikkeling. De mogelijkheid tot herontwikkeling maakt dit een plek die ruimte biedt om dromen tot werkelijkheid te laten komen.

Bent u op zoek naar een landgoed met ruime ontwikkelmogelijkheden? Download dan hier de brochure en neem direct contact met ons op.

Details

Adres
Strijpsebaan 1-3
Plaats
Veldhoven
Bouwjaar
1930
Perceel
24.465 m²
Woonoppervlakte
700 m² (bedrijfs)woningen + 367 m² (bijgebouwen)
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.
Download brochure

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down