Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Landhuis Cartils

VERKOCHT
325 m²
1.390 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Op weg naar het buurtschap Cartils ervaar je het groene buitengebied van Gulpen-Wittem. Gelegen midden in het vijf-sterren Heuvelland en toch op slechts 16 km van Maastricht, ligt deze sfeervolle, vrijstaande woning.

De woning zelf is een ruim en zeer smaakvol gemoderniseerd woonhuis met ruime woonvertrekken, een royale leefkeuken, vier slaapkamers en een dubbele badkamer met sauna. Een groot huis dat toch heel erg intiem voelt. Echt bijzonder zijn de vele en grote raampartijen die niet alleen enorm veel daglicht binnen laten treden, maar ook allemaal toegang bieden tot de tuin.

Het bestemmingsplan laat het toe om hier zowel te kunnen wonen (met aan huis gebonden bedrijvigheid), als ook recreatieve verhuur als vakantiewoning.

Dit is absoluut een plek voor rust, waar je kunt onthaasten in een unieke omgeving. Omringd door het beschermde natuurlandschap biedt deze locatie de echte Zuid-Limburg ervaring. Je zal er maar wonen.... 

Details

Adres
Cartils 2A
Plaats
Wittem
Bouwjaar
Perceel
1.390 m²
Woonoppervlakte
325 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down