Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Mensheggerweg 38 in Landgraaf

VERKOCHT
377 m²
3.475 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

In het buitengebied van Landgraaf richting Kerkrade ligt deze authentieke carréhoeve uit 1795 met ruimte voor atelier, praktijk of dubbele bewoning. Verscholen gelegen en omringd door bos met volledige privacy op een ruim perceel van 3.475 m2. Het deels in vakwerk gebouwde hoofdhuis is op het zuiden gesitueerd en biedt alle ruimte voor een groot gezin. De voormalige stallen in de noordvleugel zijn verbouwd tot extra woonruimte maar bieden ruimte voor diverse alternatieve gebruiksmogelijkheden.

De onder architectuur aangelegde tuin met diverse vijverpartijen is een plek voor rust en onthaasten. In het verlengde van de tuin ligt een omheinde huisweide welke geschikt is voor paarden of kleinvee.

Het geheel ademt een ongekend gemoedelijke sfeer en ruimtelijke beleving. Ook de directe omgeving en is een en al groen met de landerijen van het nabijgelegen kasteel Strijthagen en Mondo Verde.

Een bijzonder aangename plek met veel comfort en woongenot die je zou moeten ervaren.

Details

Adres
Mensheggerweg 38
Plaats
Landgraaf
Bouwjaar
1795
Perceel
3.475 m²
Woonoppervlakte
377 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down