Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verhuurd

Steinweg 5a, Voerendaal

VERHUURD
n.v.t
n.v.t

Deze prachtige woning is inmiddels VERHUURD. Bent u toch nog op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis? Neem dan onverminderd contact met ons op. 

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u als eerste op de hoogte van subsidies voor monumenten en bijvoorbeeld wijzigingen in de wetgeving.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod te koop of te huur?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview en ontvang nieuw aanbod als eerste!

Een wit huis met een rood dak, vrijstaand aan een eindeloze beukenlaan; dat is toch hét ideaal! Dit plaatje bestaat in het echt en is te huur aan de Steinweg van Voerendaal. Het luxueuze huis op landgoed Hoenshuis met een riante tuin is landelijk gelegen en grenst aan het glooiend groen van de golfbaan.

Een unieke situatie; een geheel vrije en onbelemmerde omgeving die van mooi uitzicht voorziet vanuit elke hoek in combinatie met de hoogstaande afwerking van het pand. Het lichtinval dankzij de grote raampartijen, naar de tuin openslaande deuren vanuit de leefruimte en eethoek, brengen een ideale woonbeleving.

Details

Adres
Steinweg 5a
Plaats
Voerendaal
Bouwjaar
n.v.t
Perceel
n.v.t
Woonoppervlakte
n.v.t
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor
chevron-down