Voor de waarde van uw grond.

Zoek
Verkocht

Tussen Maas en Heuvel

VERKOCHT
N.v.t.
1.460 m² - 1.424 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Aan de rand van het bruisende Maastricht met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, biedt deze unieke, privacy rijke bouwlocatie letterlijk ‘the best of both worlds’. De projectnaam “Tussen Maas en Heuvel” is daarmee ook glashelder. De plek, daar draait het hier om! Hier bouwt u verder naar eigen wens.

Er zijn slechts twee kavels van ± 1.460 m2 beschikbaar. De bouwvlakken zijn respectievelijk 352 m2 (kavel 1) en 388 m2 (kavel 2) groot, hetgeen meer dan voldoende ruimte biedt om naar eigen ontwerp een huis van maar liefst 2.000 m3 te kunnen realiseren. Een huis dat deze bijzondere plek recht doet.

Met een grandioos uitzicht over de stad Maastricht, het karakteristieke naastgelegen klooster, de 18-holes golfbaan (het Rijk van Margraten) aan de overkant en alle recreatiegelegenheden van het heuvelland op fietsafstand, is dit de ultieme plek voor de echte levensgenieter. Ook praktische voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een (basis-)school, vindt u op fietsafstand.

Details

Adres
Rijksweg
Plaats
Cadier en Keer
Bouwjaar
N.v.t.
Perceel
1.460 m² - 1.424 m²
Woonoppervlakte
N.v.t.
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down