Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

La Petite Suisse / Villa Kanjel

VERKOCHT
n.v.t
n.v.t

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek complex in een fraaie omgeving en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

VERKOOP  LANDGOED  LA  PETITE  SUISSE  TE  MAASTRICHT

De openbare kijkdagen hebben in september j.l. plaatsgevonden en inschrijving was mogelijk tot 23 oktober j.l.

Middels een tender kon u zich kandidaat stellen voor de aankoop en herbestemming van:
- De villa met ± 3,8 ha. park;
- Het koetshuis met ± 2 ha. tuin;
- Het geheel van de villa met koetshuis en ± 5,8 ha. park en tuin.

Velen hebben zich sinds de sluiting van het voormalige Dr. Poelsoord al afgevraagd welke nieuwe functie dit kenmerkende complex zal krijgen. Tot 23 oktober j.l. was er de kant om uw plannen kenbaar te maken!

Het complex maakte oorspronkelijk onderdeel uit van ‘Regouts Lustenhof' en omvat een landhuis, koetshuis met dienstwoningen en de parkaanleg met parkvijver en bossages, waardoor de Kanjelbeek loopt. Tegenwoordig maakt het landgoed deel uit van het projectgebied Buitengoed Geul en Maas. Een gebied dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een groene en aantrekkelijke omgeving voor bezoekers en bewoners.

In opdracht van de gemeente Maastricht organiseerden wij een inschrijving per tender waarbij u zich (onder voorwaarden) kandidaat kon stellen voor de gedeeltelijke- of gehele aankoop en duurzame herbestemming van dit zeer bijzondere complex.

Details

Adres
Meerssenerweg 1
Plaats
Maastricht
Bouwjaar
1860
Perceel
n.v.t
Woonoppervlakte
n.v.t
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down