Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verhuurd

Voorhoeve kasteel Mheer

VERHUURD
n.v.t
1.000 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERHUURD. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Resideren als een vorst in de voorburcht van het 14e eeuws kasteel Mheer! 

Hoe bijzonder wilt u het hebben? Gelegen in de dorpskern van het rustieke kerkdorp Mheer, op slechts 12 km van de stad Maastricht.

De aankomst middels de brug over de voormalige slotgracht is gelijk indrukwekkend. Via de grote toegangspoort arriveert u op de binnenplaats van het slot. Deze is volledig omsloten door enerzijds het statige herenhuis en anderzijds de robuuste U-vormige voorhoeve. 

Er zijn ruim voldoende (privé) parkeerfaciliteiten direct bij de toegang tot het woonhuis. 

Eenmaal binnen ervaart u tevens de eeuwenoude historie van het gebouw, welke uiteraard is gecombineerd met het wooncomfort van hedendaags.

Het woonhuis is met 220 m² woonoppervlak ruim van opzet en instapklaar te betrekken. 

Met maar liefst 4 slaapkamers, twee badkamers, een prachtige keuken en meer dan voldoende bergruimte, is de woning geschikt voor zowel het grotere gezin als als ook de combinatie van wonen en werken aan huis.

De ruime tuin (± 1.000 m² !) met terras is gelegen aan de zuidzijde en biedt optimale privacy en een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Details

Adres
Dorpsstraat 10
Plaats
Mheer
Bouwjaar
14e eeuw
Perceel
1.000 m²
Woonoppervlakte
n.v.t
Vraagprijs
VERHUURD
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down