Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Vroelenstraat 11 in Noorbeek

VERKOCHT
306 m²
3.360 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Een zulk nostalgische en ruwe diamant met tal van mogelijkheden komt maar zelden beschikbaar in het pittoreske dorp Noorbeek. 

Een vrijstaande vakwerkwoning omringd door een ruim eigen terrein van 3.360 m² op een dergelijk geliefde plek is dan ook zeer schaars. Er dient wel grondig gemoderniseerd te worden, maar dan heb je ook iets!

Op de begane grond zijn er twee ingangen en de garagepoort aan de straatzijde van het huis. Vanuit de keuken is de toegang tot het achtergelegen terras en de enorme tuin. De riante tuin met volledige privacy is een prachtige plek voor rust en ontspanning.Ook dierenliefhebbers hebben hier volop de mogelijkheden voor het hobbymatig houden van dieren op het eigen, afgesloten terrein. Kortom een heerlijk rustige plek om te genieten voor zowel mens als dier.

Met een totaal woonoppervlak van ± 141 m² en nog eens ± 165 m² aan overige inpandige ruimte, is het een zeer ruim woonhuis te noemen. Het geheel leent zich daarmee erg goed voor aanvullende gebruiksfuncties zoals bedrijf aan huis ofwel verblijfsrecreatie hetgeen ook binnen het bestemmingsplan mogelijk is.

Centraal gelegen ten opzichte van de aantrekkelijke steden Maastricht, Valkenburg en Aken, is dit een bijzonder fijn woon- en recreatiegebied, met tal van wandel- en fietsroutes door het 5-sterren Heuvelland. Noorbeek zelf is een dynamisch dorp met een rijk verenigingsleven en goede voorzieningen, waaronder een ambachtelijke bakker en slagerij annex mini-supermarkt.

Details

Adres
Vroelenstraat 11
Plaats
Noorbeek
Bouwjaar
1780
Perceel
3.360 m²
Woonoppervlakte
306 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down