Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Headerfoto_Hoeve_de_Valderen_Wolfhagen_1_Schinnen_1900x1300
Verkocht

Hoeve De Valderen in Schinnen

Verkocht
343 m² (woonhuis) + 64 m² (bijgebouw)
1.561 m²

Wij presenteren u met trots Hoeve de Valderen in Schinnen. Dit object kent een rijke historie en heeft veel authentieke details behouden. Het vakwerk woonhuis heeft een riant woonoppervlak van 343m² en biedt extra mogelijkheden voor praktijk, mantelzorg of B&B.

Een bijzonder karakteristiek huis, waar historie volop aanwezig is… Aan het begin van buurtschap Wolfhagen in Schinnen staat dit deze carréboerderij van meer dan 300 jaar oud. Deze oerdegelijke oude dame biedt verrassend veel ruimte en het perceel van maar liefst 1.561 m² is een droom voor de tuinliefhebber, waar kinderen in bomen kunnen klimmen en eindeloos kunnen spelen.

De woning zelf heeft ook een speelse indeling met bijzonder veel ruimte op de begane grond en eerste verdieping. Ook zijn er een grote zolder en een echte wijnkelder, waarmee deze woonboerderij veel meer ruimte biedt dan de buitenzijde doet vermoeden.

Rechts van het charmante woonhuis is een brede, diepe oprit richting de ruime vrijstaande garage van 64 m², die geweldige mogelijkheden biedt tot nadere ontwikkeling als gastenkamer, bedrijf aan huis of hobbyruimte.

Trots prijkt het schild van rijksmonument op de voorgevel en als u na een bezichtiging de verliefdheid voelt opborrelen, kunt u plannen gaan maken om het geheel naar eigen smaak te verbouwen. Wordt u de nieuwe, trotse eigenaar van deze ruwe diamant in Wolfhagen?

Details

Adres
Wolfhagen 1
Plaats
Schinnen
Bouwjaar
± 1700
Perceel
1.561 m²
Woonoppervlakte
343 m² (woonhuis) + 64 m² (bijgebouw)
Vraagprijs
Verkocht
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down