Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Woning op Landgoed Rozendaal

VERKOCHT
154 m²
1.113 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

DCIM100MEDIADJI_0100.JPG

“Wanneer men Montfort hoort of denkt, bestaat er een grote kans dat de volgende woorden “Verstappen” bevatten. Maar afgezonderd van het feit dat de formule-1 coureur hier geboren is, is het ook een prachtige woonomgeving.

Als het Limburgs Landschap ons vraagt om te bemiddelen in de verkoop van een woonhuis op een landgoed van 306 ha., dan weet ik natuurlijk gelijk dat het om iets bijzonders gaat. Toch was ik opnieuw bijzonder verrast toen ik ter plaatse kwam. Wat een prachtige plek zo midden in de natuur!

Het is een mooi, afwisselend gebied van bos en open landschap. Het landgoed staat verder bekend om de kleurrijke akkers vol knalrode klaprozen, korenbloemen en kamille. Daarbij is elk seizoen weer een bijzondere beleving. Binnen dit gebied ligt dit vrijstaande woonhuis. Het huis is vanaf de openbare weg en vervolgens een halfverharde weg over het landgoed prima bereikbaar.

Met 154 m² aan bruikbaar woonoppervlak en de mogelijkheid om de tweede verdieping (momenteel bergzolder) bewoonbaar te maken, kan dit woonhuis de uitvalsbasis zijn voor de natuurliefhebber die het gemak van land en stad kan waarderen. Roermond, maar ook Sittard, Weert, Venlo, Maastricht en Eindhoven zijn van hieruit zeer goed bereikbaar.. Kortom, ervaar zelf wat deze prachtige plek u te bieden heeft en maak eens een mooie wandeling over het landgoed.”

Details

Adres
Rozendaal 1
Plaats
Montfort
Bouwjaar
1960
Perceel
1.113 m²
Woonoppervlakte
154 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down