Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Kastelenexcursie

Kastelenexcursie Stichting Limburgse Kastelen

10 april 2019

Kastelenexcursie

 Als sponsor is Klement Rentmeesters al jaren verbonden met de Stichting Limburgse Kastelen. Vorig jaar vierde de Stichting Limburgse Kastelen hun 50-jarig bestaansjubileum.

Dit jaar organiseert de stichting al voor de 49e keer de Limburgse kastelendagexcursie. Elk jaar wordt er onder deskundige leiding een busreis gemaakt naar Limburgse, Belgische en/of Duitse kastelen, die een bijzondere band hebben met onze provincie.

Ook komen actuele kasteelonderwerpen tijdens dit evenement aan bod. De volledig verzorgde reis met speciaal gemaakt boekje is niet alleen in trek bij provinciegenoten, maar zeker ook bij liefhebbers uit de andere provincies die genieten van de diversiteit aan burchten, landhuizen, paleizen en ruïnes die gelegen zijn in de Euregio.

Deze tocht heeft een sterk internationaal karakter en wil banden scheppen tussen diverse erfgoeddisciplines en het monumentenbewustzijn. Het is tevens belangrijk om de kastelen niet alleen te benaderen vanuit de huidige landsgrenzen, maar om hier overheen te kijken. En die werkwijze zorgt ervoor dat de stichting al zoveel jaren succesvolle exclusieve excursies organiseert. Binnenkort wordt bekend gemaakt waar de (internationale) reis van dit jaar naar toe gaat. Meer info is te vinden op www.limburgsekastelen.nl. Lees ook alles over het inschakelen van een rentmeester in Limburg.

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down