Voor de toekomst van uw monument.

Zoek

Wouter Verhagen

1 januari 2024

'Mijn naam is Wouter Verhagen en ik ben sinds januari 2024 werkzaam bij Klement Rentmeesters. Ik ben geboren en getogen in Brabant en kijk ontzettend uit naar mooie verduurzamingsprojecten bij monumenten.

Het vakgebied vastgoed heeft mij altijd ontzettend aangetrokken. Het is een breed vakgebied waarbinnen veel verschillende werkgebieden mogelijk zijn. Bij Klement Rentmeesters komen mijn interesses in wonen, (ver)bouwen en duurzaamheid perfect bij elkaar.

Van ervaring in de makelaardij tot kennis van renovatie- en sloopmanagement, van milieukundige adviezen tot duurzaamheidsadviezen, ik heb al veel verschillende dingen gedaan in mijn carrière. Een jaar geleden heb ik bewust de stap naar duurzaamheid gemaakt omdat het bewustzijn rondom dit belangrijke thema steeds meer toeneemt en hier nog ontzettend veel in te behalen is. In heel onze samenleving maar zeker ook bij ons vastgoed.

Ik ben de uitdaging bij Klement Rentmeesters aangegaan om niet alleen mijn kennis op gebied van duurzaamheid te vergroten, maar zeker ook dezelfde passie en glinsterende oogjes te krijgen als mijn collega’s wanneer zij praten over monumentale gebouwen en projecten waar wij mee bezig zijn!

Thuis klussen houd ik ontzettend van, maar ook bij vrienden of familie en buiten in de tuin werken vind ik ook heerlijk. Ik ben een echt gezinsmens en op z’n tijd maken we graag een mooie reis met het gezin.'

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down