Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Rothemermolen Molenweg 5 - 7 Meerssen
Verkocht

De Rothemermolen

VERKOCHT
850 m²
8.631 m²

Dit prachtige object is inmiddels VERKOCHT! Bent u als ondernemer met een businessplan op zoek naar een bijzondere zichtlocatie in de Landgoederenzone van Maastricht-Meerssen-Valkenburg voor (gedeeltelijke) koop of huur en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Rothemermolen Molenweg 5 - 7 Meerssen

Rothemermolen,

Ondernemen in het Buitengoed Geul & Maas!

Ondernemers opgelet. Nu de bestemmingplanprocedure geheel is doorlopen en het casco volledig is gerestaureerd, is dit multifunctionele monumentale complex beschikbaar voor gebruik en zijn wij op zoek naar ondernemers. Dat kunnen exploitanten zijn voor functies die in het gebouw een plek kunnen krijgen, maar ook investeerders die de herbestemming op maat willen financieren.

Vanwege het feit dat de bestemming ‘gemengd’ is, is het mogelijk diverse functies (of combinatie hiervan) toe te passen. Zowel de watermolen als de drie nieuwbouwkavels zijn geschikt en vergund voor:

  • Horeca/restaurant
  • Hotelhuisvesting
  • Kantoorhuisvesting
  • Zorgcomplex
  • Particuliere bewoning (maximaal 8 woningen)
  • En meer!

Het zeer karakteristieke gebouw met functionerend molenrad aan de stroming van de Kanjel en de Geul, wordt omringd door een aangelegd park met aansluiting op wandelpaden en de nieuwe fietsroute. Het perceel van 8.631 m2 is uitstekend ontsloten via de Maastrichterweg en ligt nabij de A2 (Eindhoven-Maastricht). Het nieuw aangelegde parkeerterrein voor 40 auto’s is gereed voor gebruik!

Details

Adres
Molenweg 5 - 7
Plaats
Meerssen
Bouwjaar
1381
Perceel
8.631 m²
Woonoppervlakte
850 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down