Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Hoeve De Hof

VERKOCHT
3.200 m²
15.000 m² (meer grond is optioneel)

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u Hoeve de Hof. Een prachtige plek waar generaties lang een boerenbedrijf actief is geweest. Het geheel bestaat uit een carréboerderij en een groot aantal schuren. De immense vloeroppervlaktes en kuubs bieden bijzonder veel ontwikkelruimte op mooie locatie.

Nabij het drielandenpunt is het kleinschalige buurtschap Harles zeer rustig en landelijk gelegen, maar met alle hedendaags gewenste voorzieningen dichtbij. De gelijknamige weg tussen Vijlen en Lemiers staat bekend om de boerderijen die fraai zijn gelegen in de omgeving grenzend aan het Elzetterbos, Vijlenerbos, Holsetterbos en Kerperbos. Het is dan ook een geliefde locatie voor wandelaars, fietsers en andere outdoor actievelingen die naar het Limburgse Heuvelland trekken.

Het object biedt de zeldzame mogelijkheid om circa 4.500 m3 aan bebouwing te ontwikkel tot iets heel unieks.

Het perceel van 1,5 ha. (maximaal bij te kopen tot 6,7 ha.) is écht dé plek om te onthaasten en rust te vinden in een prachtige groene woonomgeving.

Details

Adres
Harles 22
Plaats
Vijlen
Bouwjaar
1739
Perceel
15.000 m² (meer grond is optioneel)
Woonoppervlakte
3.200 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down