Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Herenhoeve Thull

VERKOCHT
1.033 m² (hoofd- en bijgebouwen)
12.355 m²

Deze prachtige woning is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

In het buitengebied van de Zuid-Limburgse plaats Schinnen, ligt het buurtschap Thull. Hier, omringd door het glooiende landschap, staat deze monumentale en geheel gerestaureerde herenhoeve. De hoeve dateert uit 1869 en is in 2001 ter verbetering van het wooncomfort en met behoud van al haar authentieke elementen, zowel van binnen als aan de buitenkant tot in detail volledig gerenoveerd.
De fraai gedecoreerde voorgevel heeft een statig aanzicht en is een unieke verschijning in de omgeving.

De hoeve bestaat uit een herenhuis met een achterliggende linker woonvleugel (± 661 m2) en aan de rechterzijde het poorthuis met een aangebouwde stalvleugel (± 372 m2). Het poorthuis met de stalvleugel biedt een zee aan gebruiksklare ruimte die smacht naar invulling zoals bijvoorbeeld een gastenverblijf, bedrijf-, atelier-, of praktijk aan huis of zelfs allebei! Ruimte te over.

De woonvertrekken zijn zeer ruim en licht door de hoge plafonds en ramen zoals een herenhuis betaamt. De authentieke plavuizen en houten vloeren zorgen voor dat extra statige en landelijke karakter dat ruim anderhalve eeuw na datum nog steeds zo wordt ervaren en onverminderd indrukwekkend blijft. Raak ook zelf onder de indruk door het te ervaren en te zien wat deze bijzondere hoeve te bieden heeft!

Details

Adres
Thull 1
Plaats
Schinnen
Bouwjaar
1869 (volledige renovatie in 2001)
Perceel
12.355 m²
Woonoppervlakte
1.033 m² (hoofd- en bijgebouwen)
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down