Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Hoeve aan de Beukenberg

VERKOCHT
451 m²
11.943 m²

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Deze hoeve aan de Beukenberg is een karakteristieke carréhoeve met een zalige binnentuin en nog volop ruimte voor tal van ontwikkelmogelijkheden tot kantoor- of praktijkruimte aan huis, mantelzorg ofwel Bed & Breakfast.

Het gaat hier om een unicum onder de Limburgse carréboerderijen; de hoeve heeft een bijzonder statige, decoratieve witte gevel, een rustiek rood dak en een heel fraai interieur!

De hoeve is ingedeeld met een riante woonvleugel aan de straatzijde en de voormalige schuur en stallen in de achterste vleugels rond de binnenhof. Ideaal gepositioneerd aan de voorzijde is het stijlvolle kantoor met een prachtige bibliotheek. Een heerlijke plek om aan huis te werken en (zakelijk) bezoek te ontvangen.

De hoeve beschikt over een groot volume aan stallen en schuren met karakteristieke houtgewelven en stalramen. Prachtige ruimtes die staan te popelen op een nieuwe invulling en gebruik zoals praktijk aan huis, mantelzorg B&B of hobbyruimte.

Dit alles staat op een groenrijk perceel dat naadloos overgaat in een glooiend landschap van weides en velden. 

De hoeve ligt aan de voet van de Beukenberg, de straat die doorloopt tot aan het lokale dorpscentrum. Als u door de tuin wandelt is er daarentegen geen enkel teken meer van de bewoonde wereld en waant u zich in exotische sferen... 

De tuinaanleg is namelijk het levenswerk van de huidige eigenaar. Van al zijn verre reizen nam hij telkens verschillende zaden mee terug van de meest uiteenlopende plantensoorten. Deze kweekte hij kundig op en plantte hij vervolgens naar eigen ontwerp in de tuin; oorspronkelijk een gewone weide achter de hoeve. Zo ontstond in vier decennia tijd een weelderig bos van levende souvenirs van over de hele wereld.

Details

Adres
Beukenberg 52
Plaats
Oirsbeek
Bouwjaar
1883
Perceel
11.943 m²
Woonoppervlakte
451 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down